1. Společnost J.A.D. FOOD s.r.o., se sídlem Uničovská 1324/21, 784 01 Litovel, IČ 04474902, DIČ CZ04474902, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 63758 zpracovává v případě odeslání kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno,
  • emailovou adresu,
  • text zprávy.

2. Emailovou adresu je nutné zpracovat za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností J.A.D. FOOD s.r.o., zpracovávány po dobu jednání mezi vámi a J.A.D. FOOD s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší zprávy, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na jad@jad.cz

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Společnými správci.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Jaké informace web shromažďuje?

Cookies

Na stránce se využívají Cookies, což jsou malé soubory, které si ukládá váš prohlížeč. Většinou slouží k uložení individuálního nastavení.

  • Google Analytics – Externí počítadlo návštěvnosti od Google. Zjišťuje informace o vašem prohlížeči, IP adresu a odkud jste na stránku přišli. Slouží k zjištění, o které produkty a služby máte zájem,  odkud jste se o webu dozvěděli a také jak bychom měli technicky web upravit aby byl pro návštěvníky přívětivější. Po 14 měsících se vše maže a zůstávají jen anonymní souhrnná data.
  • Sklik Retargeting – Retargeting je funkce systému Sklik určená k oslovení uživatelů, kteří již jednou navštívili naše stránky.

Technika

Hostingová společnost, kde jsou uložené soubory, databáze a emaily. Společnost musí splňovat nařízení EU 2016/679 General Data Protection Regulation.

  • Ing. Jan Rýznar, http://rps.cz – poskytovatel webhostingu